dimecres, 29 d’octubre de 2008

Emprenedors tv

Ja fa uns mesos vaig descobrir un canal de videos a Internet sobre emprenedors espanyols. No vaig trobar el moment per fer un post però sens dubte em va semblar brutal.
Avui, gràcies al meu cunyat, Carlos Pàmies, m'he assebentat que existeix també en català. Els videos són boníssims i molt útils per veure experiències que han viscut empresaris de casa nostra.
Sens dubte, una eïna molt bona i, a més, feta amb molt de gust estètic i organitzat.
Us poso el link al canal en català i al final en castellà. No deixeu de veure'l!

JVR

www.emprenedorstv.comwww.emprendedorestv.com

dimarts, 28 d’octubre de 2008

Obama... no comment

Hi ha moltes coses que penso i que llavors no acabo escrivint en aquest blog (per temps principalment). Per exemple, el meu únic post relacionat amb les eleccions dels EUA ha estat un video d'Obama i McCain ballant. Sens dubte és una fatal representació del que he arribat a veure sobre aquestes eleccions. Gràcies a la tecnologia dels Podcasts he seguit telenotícies i programes especials sobre les eleccions americanes dels mateixos EUA.
Bé, aquest tampoc serà una gran aportació política al blog. Però és una altra petita peça que aporto i que espero que amb el temps, entre totes, conformin una imatge més gran d'idees i pensaments.
És un vídeo molt guapo (en disseny i construcció) sobre el candidat demócrata.
Si no guanya Obama me'n vinc a viure a Catalunya... Ai, però si ja hi visc! ;)

JVR
PD: Poseu-lo en pantalla completa!

via: El delicious de la meva amiga Carol Peña


Obama '08 - Vote For Hope from MC Yogi on Vimeo.

Crossover gratis avui! compatibilitat per mac

Ja vaig comentar el juny passat que existeix un programa que permetia donar compatibilitat a programes de PC dins d'un mac sense haver d'instal·lar Windows (com has de fer amb Fusion o Parallels). Doncs avui llegeixo la notícia que serà gratuïta la descàrrega avui mateix!
Feu una ullada a la web oficial i no deixeu passar la oportunitat de probar-lo! si teniu un mac clar...

JVR

via: Applesfera

Enrique Dans a Barcelona

Enrique Dans va estar a Barcelona per la trobada 'Sociedad Red'. És un especialista en Internet i en el següent vídeo respon algunes preguntes molt interessants.via: El blog de Enrique Dans
Font: Diari de barcelona

JVR

diumenge, 26 d’octubre de 2008

La dosis diaria

Fa uns dies vaig penjar el video del puenting per Mobuzz. A continuació penjo el video de la 'Dosis diaria' en la que vaig sortir.També penjo una altra intro que em van acceptar el març i per la que vaig fer sortir la meva iaia!!!M'agrada molt la dosis diaria i des que els vaig descobrir no me n'he perdut cap! si algun dia me la perdia el dia següent en veia dues. És una manera molt pràctica d'estar al dia sobre tecnologia i Internet.
Le meves principals fonts són, entre d'altres, la dosis diaria, el blog d'Enrique Dans i el blog de Guy kawasaki.
Seguim en contacte
JVR

Obama-McCain Dance-Off

A partir del Podcast d'Anderson Cooper 360 vaig descobrir un vídeo boníssim sobre fins on pot arribar la guerra McCain-Obama. Qualsevol dia ho podríem veure! jeje
jvr

dilluns, 20 d’octubre de 2008

Un gran congrés de la JCI catalunya!


Sóc membre d'una organització coneguda com la Jove Cambra. Es defineix com una organització de Joves líders i emprenedors. Jo, planerament, la defineixo com un lloc on van Joves amb ganes de fer coses a aprendre tenint responsabilitats, tirant projectes endavant, treballant en equip i jugant un paper en la societat que ens envolta en una organització molt present en aquesta societat. És una definició ambigua però és que la Jove cambra gaudeix d'una ambiguitat genial perquè cadascú en tregui el profit que més li convingui.
Aquest cap de setmana es va celebrar el congrés a Manresa i va ser tot un èxit. I la setmana que vé 40è aniversari de JCI Reus!
Allà estarem

jvr

dilluns, 6 d’octubre de 2008

Intro de Mobuzz i puenting

Aquest dissabte vam decidir amb uns amics que ja tocava fer alguna cosa realment excitant, i vam decidir tirar-nos d'un pont! Ara estic editant tots els salts, però jo vaig aprofitar i vaig fer una intro per a Mobuzz. Aviam si els agrada i me la posen al programa. La teniu a continuació!
jvr

divendres, 3 d’octubre de 2008

Do it yourself!M'encanta "autofabricar-me" coses o fer-me "arreglos" que em facin la vida més cómode, i si a sobre m'estalvio diners ja és la pera!
Gràcies a la meva dosis diària he descobert una molt bona idea per no gastar-te 30€ en el dock d'Apple i tenir una solució força pràctica i estètica. Es tracta de fabricar-te un dock amb una pinça.
Us penjo les imatges del dock que m'he fabricat, no és ben bé la pinça que diuen però ha quedat de conya! ah, i per veure el video del que s'ho ha inventat clickeu aqui. En la meva opinió crec que el del video es passa una mica, però tot són gustos.
jvr